Post by quiterpoleedha on Feb 25, 2022 2:23:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Layton: Pandora\u0027s Box in HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy více klíčů ▞▞▞
▞▞▞ Layton: Pandora\u0027s Box in HD 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra, pokud máte rádi hádanky, protože se jim podařilo zahrnout dobrý příběh, který se k tomu hodí
Perfektní jako všechny hry této série. Brzy prosím uvolněte ostatní pro mobily!! Líbí se mi, 100% doporučeno. Ohromující hudba, chytré hádanky a zajímavý děj!
Vynikající zážitek se zajímavým příběhem a sympatickými postavami
Milujte hádanky
Báječné
Skvělý
ANO ANO ANO JE TO TADY CHLAP TÁTA LAYTON, KTERÝ VÁM FOUKÁ NA OBLIČEJ HODNOTU HÁDANEK PRO PIKARATY
Již nerozpoznává klávesnici, takže nelze ani zadat jméno pro spuštění.
je to jen *polibek šéfkuchaře* velmi dobrá hra, kluci na nejvyšší úrovni
Miloval jsem hry Professor Layton na DS a tak mě potěšil, že tato verze naplňuje očekávání. Dobrá práce.
Layton: Pandora's Box in HD Petualangan cohp
Vynikající port
Velice pěkné
Miluji tuto hru, ale nemohu změnit jazyk ve hře jako u předchozí hry. Potřebuji změnit jazyk ze všech systémů, když to chci hrát. Povolte prosím podnabídku languahe.
Velmi pěkné vidět tuto klasiku v HD! Moje nejméně hraná hra Layton (třetí hru jsem však hrál mnohokrát), takže bylo dobré ji znovu navštívit novým způsobem
Stejně jako hra DS! Skvělý příběh a hratelnost. Stojí to za cenu a nemůžu se dočkat další části pro Android
Shark World રોલ પ્લેઇંગ ydth
Fantastický vstup do seriálu. Lepší než originál!
Lukův hlas je příšerný – tuhle verzi si neberte
Vždy jsem miloval hry Layton, byl jsem nadšený, když jsem je našel v obchodě Play, děkuji, že jste to udělali. Jediný problém, který jsem měl, byl ten, že jedna hádanka vyžadovala, abych foukl na mikrofon „DS“, abych hádanku dokončil... no to se nikdy nestalo, na mém tabletu/zařízení to nefungovalo – konec hry. Přesto si stáhnu další hru a doufám, že žádné takové hádanky nebudou. Myslím, že za tu cenu je potřeba tyto maličkosti opravit. dík
Layton: Pandora's Box in HD Авантуристичке rtc
Skvělá hra se skvělým příběhem. Hádanky jsou zajímavé a jedinečné a všechny postavy jsou nezapomenutelné a odlišné. Skvělý port a dobře se hodí na mobil
Neuvěřitelná hra stále skvěle drží
Hraní této hry na OnePlus 6. Klávesnice pro zadávání číselných hodnot v hádankách se neotevře, takže hra je nehratelná. Pokud bude problém vyřešen, změním svou recenzi.
Právě jste provedli nákup a jak již uvedl jeden uživatel, nedovolí vám ani napsat své jméno, natož začít se hrou. Nevěští nic dobrého pro budoucí použití. Bude žádat vrácení peněz. Obrovské zklamání, protože verzi DS jsem opravdu miloval.
Seškrábni moji poslední recenzi. špatně jsem si přečetl otázku..
Moje oblíbená hra profesora Laytona.doufejme, že předělají zbytek her pro mobily
Nádherný, solidní upgrade originálu, dokonale přizpůsobený pro mobily, 10/10, bych doporučil naprosto každému.
Layton: Pandora's Box in HD Приключения hhj
Oblíbená hra všech dob a nyní má úžasný HD remaster.
Úžasné hádanky, sladký příběh, roztomilé postavy a nádherná animace. Klávesnice funguje, přichází ve formě bílého banneru v horní části obrazovky.
Jedna z nejlepších herních sérií!
Milujte sérii Layton, zvláště první trilogii! Fab v mobilu. Právě jsem hrál Curios Village v němčině (druhý jazyk, přidává do hádanek nový prvek, díky kterému jsou pro mě ještě úžasnější). U této hry je uvedeno „Hrát se v angličtině, francouzštině, italštině, němčině a španělštině“, ale jazyk, ve kterém hrajete, není možné změnit. Chápu, že v této hře bylo více dabingu, ale chybí mi německé pojetí. :'(Pokud to lze přidat, bylo by skvělé!
Jak říká mnoho jiných kritiků, nemohu změnit jazyk ve hře, což mě hraničí. Vložte prosím do nastavení možnost změnit jazyk, aby si hru mohlo užít mnoho dalších lidí.
Fantastická atmosférická logická hra
Nejlepší logická hra se zajímavým příběhem
POKUD KLÁVESNICE NEFUNGUJE, zkuste kliknout na bílý pruh v horní části obrazovky. pracoval pro mě.
Hádanky, které vyžadují zadávání informací, nefungují. Je to, jako kdyby hra zamrzla a já musel použít tlačítko Zpět na telefonu, protože obrazovka přestala reagovat.
Doufám, že další čtyři budou brzy vydány
Příjemné překvapení z úrovně 5, skvělý port hry, kterou jsem si velmi oblíbil. Výborná věc. Líbilo by se mi však několik dalších cutscén, jako byla ta poslední.
Dobrý port, jen si všimněte, že textová pole jsou ve skutečnosti nahoře, ne tam, kde jsou na Nintendo DS. Také dobrý podpůrný tým.
Tato hra je naprosto úžasná, ale není to moje oblíbená hra Layton. I když jsou hádanky jedny z nejlepších, je jich docela dost, které jsou mými nejméně oblíbenými v sérii, a i když je příběh úžasný, měl jsem s ním pár problémů. Tuto hru vřele doporučuji, zahrajte si ji.
Skvělá hra, ale nedovolí mi stáhnout další soubory potřebné k hraní hry.